Nästa års personliga almanacka är här

INGET SAMARBETE!

Jag har använt mig av Personlig almanackas kalender sedan tre år tillbaka. Älskar den enorma valfriheten som finns med den. Du bestämmer allt från omslagsbild till inlagans utseende, helt själv. Nytt för i år är att du kan välja att ha veckans peppande citat längst ner på sidan. Dessa valde jag. De är bra att läsa de dagar man känner sig nere och behöver peppen.

Två år har Youtubern Therese Lindgren varit med och tagit fram en design. Båda åren har hon valt att ha med ett citat på framsidan. Vill du se henne vara med i skapandet av en personlig almanacka? Klicka HÄR

Personlig almanacka med Therese valda design 2018, syns nedan.

För det här året valde jag en bild på en av mammas katter.

Therese Lindgren har valt design för nästa år 2020. Man kan välja den eller någon annan bild till omslaget.

Jag älskar beige färg. Syns inte så bra på bilden, men den ska vara Beige därför valde jag den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *