Recension: Alla älskar Bianca

Titel: Alla älskar Bianca
Författare: Birgitta Bergin
Format: Ljudbok
Tid: 9 tim. 49 min.

HANDLING
” Bianca är en person som alla älskar. Hon är oemotståndlig, hemlighetsfull och vacker. Men vad är det hon döljer? Och vem älskar Bianca mest?

Tre par anländer till Thorskogs slott för en lyxig helg i slottets magnifika salar. Under ett intensivt dygn tvingas någon konfrontera sitt dolda förflutna, en hustru gör något hon för evigt ångrar, en ung kvinna tvingas se sin älskares sanna väsen och en dagbok avslöjar precis det ingen vill veta allt medan Bianca gör upp med sitt liv.

Alla älskar Bianca är en roman med länkade intriger, som likt ett pussel förs samman och där varje bit tar dig ett steg närmare sanningen.”

MITT OMDÖME
Jag tycker att boken känns intressant och rörig på samma gång. Det röriga intrycket kommer av att man får följa en rad olika karaktärer i varje kapitel. I övrigt känns boken intressant då jag vill veta hur det går för Bianca. En hel del hemligheter avslöjas under bokens gång.

BETYG: 3 av 5

Boken hittar du hos Bokus eller Adlibris

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *