Månadssummering Oktober

I oktober månad har jag hunnit lyssna på sex ljudböcker. Här kommer de utan inbördes ordning.

 1. Damen med Bysten – Karin Brunk Holmqvist
 2. Alla älskar Bianca – Birgitta Bergin
 3. Your best life – Margaux Dietz
 4. Flickan från Småland – Charlotte Perelli
 5. Och så levde de lyckliga – Lucy Dillon
 6. Fördel ADHD – Anders Hansen

Alla böcker har varit mysiga eller intressanta på olika sätt. En bra bok ska man inte vilja sluta läsa.

0 svar på ”Månadssummering Oktober

 1. oh ska kolla in den första 😃
  Jag lyssnade på ”Vuxna människor” förra helgen och nu lyssnar jag på ”Knutby”

 2. Hinner inte att lyssna så mycket på böcker just nu. Jag tror jag får också börja med en plan för att komma igång igen. ”Damen med bysten” ska hamna på min att-läsa-lista. Var längesedan jag läste något av henne.
  Däremot läste jag en bok som berörde mig djupt. Mina liv som hund av W. Bruce Cameron. Handlar om en hund som återföds flera gånger. Berättarjaget är hunden! Alla som älskar hundar skulle läsa den boken.
  Ha en trevlig ny vecka Cilla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *