Läs planering V. 45

Hej på er!

Denna vecka och framåt kommer jag att lägga in en ny kategori här på bloggen. nämligen Läs planering. Här kommer jag att berätta om den bok jag har tänkt att läsa/ lyssna på under den aktuella veckan.
Idén fick jag av en annan bokbloggare – Boklysten

Under denna vecka kommer jag att lyssna på Livet efter dig som är skriven av Jojo Moyes.

Jag har tidigare köpt hennes En andra chans som en fysisk bok som jag först nu har förstått att den ingår i en serie. Så därför vill jag ta böckerna i rätt ordning. Idag har jag därför börjat lyssna på den planerade boken. Hoppas att jag kommer tycka om den så att jag vill fortsätta lyssna på de andra böckerna också.

VAD TYCKER DU OM JOJO MOYES BÖCKER? KOMMENTERA GÄRNA

0 svar på ”Läs planering V. 45

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *