Vika ett Dra - på - lakan enligt Konmari - metoden

Jag har tidigare tyckt att det har varit svårt att vika ett Dra - på - lakan. Sedan jag började med Konmari - metoden, har det blivit lätt att vika dem. Här nedan finns en bild på det färdiga resultatet. 


Såhär ser det ut när du är klar. Lakanet finns prydligt förvarat i en låda. Det bästa är att du kan lyfta ur ett lakan. Ordningen består. 

I klippet nedan visar Marie hur du gör. Hon har ett lakan för en dubbelsäng. Mitt är mindre och för enkelsäng. Hon viker ihop långsidorna in till mitten. jag viker ihop kortsidorna först. Det tar mindre plats då. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Yasmine » Struktur i vardagen:  ”Så smart att färgkoda det för att ge en snabbare överblick :D ”

  • Kristallina » Färdiga matlådor:  ”Jag har en liten kokbok. Där samlar jag alla recept jag tycker om. Ibland skrive..”

  • Kristallina » Leva med shunt:  ”Tycker det låter alltid väldigt jobbigt. Jag vet att du inte har något annat val..”

  • Kristallina » Hitta glädjen i livet:  ”Tror det är väldigt viktigt att vara medveten om vad som ger oss glädje. Själv f..”

  • Kristallina » Träna hjärnan med kortlek:  ”Det är säkert jättebra. Jag har lagt patienser förr i tiden som min f.d. svärmor..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln