Konsten att städa med Konmari - metoden

Marie Kondo vet säkert de flesta vem det är. Hon är grundaren av Konmari -metoden. Hon har också gett ut flera böcker i ämnet. Bl.a. Konsten att städa på svenska. 

Jag har rensat efter den metoden sedan 2019 och tänker inte gå tillbaka till den vanliga metoden eftersom jag nu fått en bestående ordning i hemmet. 

I går gjorde jag en "Joycheck" i bokhyllan för att se om det var något som jag inte ville ha kvar. Marie säger att man ska göra sig av med det om man inte känner att det ger glädje. Har man inte läst färdigt en bok, så kan man räkna med att man inte kommer att göra det. Det är bättre att dem får komma till någon annan som gillar dem bättre. 

Här är alla de böcker som "Sparks Joy" för mig. De får stanna: 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln