Kärleksmums

INGET SAMARBETE! 

För några veckor sedan köpte jag hem två stycken 5 liters plastlådor från IKEA. Tänkte att det kan antingen vara för mycket eller för lite. Bakade kärleksmums igår. Det blev en plåt. Alla kakorna fick plats i den ena lådan. Hur bra? Det innebär ju att jag kan lägga andra kakor eller bullar i den lådan som är kvar. 

Har under ganska lång tid funderat och letat efter bra förvaring i frysen för allt jag kan tänkas baka. Jag har bara haft mina vanliga matlådor som knappt rymmer 1 liter. Det går inte att förvara så många bakverk i dem. 

Receptet som jag har använt hittar du HÄR

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Yasmine » Struktur i vardagen:  ”Så smart att färgkoda det för att ge en snabbare överblick :D ”

  • Kristallina » Färdiga matlådor:  ”Jag har en liten kokbok. Där samlar jag alla recept jag tycker om. Ibland skrive..”

  • Kristallina » Leva med shunt:  ”Tycker det låter alltid väldigt jobbigt. Jag vet att du inte har något annat val..”

  • Kristallina » Hitta glädjen i livet:  ”Tror det är väldigt viktigt att vara medveten om vad som ger oss glädje. Själv f..”

  • Kristallina » Träna hjärnan med kortlek:  ”Det är säkert jättebra. Jag har lagt patienser förr i tiden som min f.d. svärmor..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln