Huvudvärk efter träning

Senaste veckan har jag haft fullt upp med att skriva på ett bokmanus och förbereda mig inför operationen på Onsdag. 25 augusti. Känner inte för att komma hem till en stökig och ostädad lägenhet. Har förberett med att köpa bem mat som jag kan ta fram från frysem och värma, när jag kommer hem efter att jag har skrivits ut från sjukhuset. 

Ser att någon har skrivit in Huvudvärk efter träning på Google och hamnat på min blogg/hemsida. För att min blogg eller hemaida ska visas bland sökresultaten på Google gäller det att skriva om sånt som ni söker på. På så sätt hittar fler hit. Statistiken ökar. Det är roligt. 

Jag har känt länge, kanske i några år att jag inte kan anstränga mig fysiskt utan att drabbas av KRAFTIG huvudvärk som följd. Det i sin tur har lett till att jag har tvingats lägga ridningen åt sidan. 

Har lätt för att få en högre puls bara av att gå i vanligt promenad tempo. Det i sin tur gör att jag får huvudvärk. 

Har tidigare i år varit inlagd på sjukhus för att kartlägga när jag får både höga och låga tryck i huvudet. Gjorde en Tryckmätning. Där kunde läkarna se att trycket i huvudet sjunker som det ska göra, men lite för mycket när jag är i upprätt läge med kroppen. Nu ska de sätta in en s.k. Gravitationsassistent som ska reglera trycket lite bättre oavsett läge på kroppen. 

Hoppas att jag efter det, kan återuppta ridningen igen. Håll tummarna! 

Tryckmätning 2020

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln