Färdiga matlådor

Det är en vardagslyc att kunna ta fra m en matlåda ur frysen och värma. När jag flyttade hemifrån runt 2008, lagade jag inte mer mat än det jag skulle äta för dagen. Har blivit bättre på att planera för att slippa laga mat varje dag. En fantastisk känsla. Matlådor är en genialisk uppfinning eller påhitt. 

När jag flyttade till eget var variationen på olika maträtter inte så stor. Jag har hittat vem jag är i köket och att jag är ganska bunden till olika recept. Kan inte ha allt i huvudet.Det är inget fel med det. Det är en skön avlastning för hjärnan. Den går ändå konstant på högvarv. Detta pga allt jag planerar in att göra och sånt som inte planerats, men som kläms in i planeringen ändå. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln