Mediciner mot huvudvärk 

I måndags var jag på ett inbokat besök hos min fantastiska Medicinläkare pga feber och färgade upphostningar. Om provet från halsen inte visar något, är det dags att börja misstänka att det kan röra sig om en ny shuntinfektion. Håll tummarna för att så inte är fallet. 

När jag kom hem fick jag ett migränanfall. Det höll i sig i några timmar. Oftast får jag föraningar om att det är just Migrän pga att mina händer alltid svullnar upp inför det. 

Jag försöker då att ta Naproxen/Pronaxen tillsammans med något annat preparat som jag har fått utskrivet för huvudvärk, för att lindra huvudvärken. Trots det kan huvudvärken sitta i 12 . 48 timmar eller upp till 3 dygn. Jag kan få Migränanfall av stress eller för lite sömn. Får då svårt att röra på huvudet. smärtan förvärras av att jag reser mig upp från sittande till stående. 

Min förhoppning om att bli helt fri från huvudvärken börjar allt mer att grusas. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Yasmine » Struktur i vardagen:  ”Så smart att färgkoda det för att ge en snabbare överblick :D ”

  • Kristallina » Färdiga matlådor:  ”Jag har en liten kokbok. Där samlar jag alla recept jag tycker om. Ibland skrive..”

  • Kristallina » Leva med shunt:  ”Tycker det låter alltid väldigt jobbigt. Jag vet att du inte har något annat val..”

  • Kristallina » Hitta glädjen i livet:  ”Tror det är väldigt viktigt att vara medveten om vad som ger oss glädje. Själv f..”

  • Kristallina » Träna hjärnan med kortlek:  ”Det är säkert jättebra. Jag har lagt patienser förr i tiden som min f.d. svärmor..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln