Huvudvärksdagbok

Jag har skrivit en huvudvärksdagbok sedan 8 november. Detta på inrådan av min neurokirurg. Jag var på återbesök hos honom igår. Det är bra att skriva en sådan för att läkarna ska kunna förstå hur min huvudvärk ter sig. Jag får också en bättre bild av den. 

Jag har använt mig av ett Excel - ark. Kommer åt det från mobilen och datorn. Bättre än så kan det inte bli. Jag skriver ner: Datum, tid, aktivitet och hur länge smärtan suttit i. 

Jag har levt med huvudvärk sedan 2009. Det började med ett shuntstopp (shunten slutade att fungera) men som slutade med kronisk huvudvärk. Att behöva äta smärtstillande är inte så roligt, men det är en tacksam hjälp i kampen mot smärtan och ett friare liv. 

Berättar i ett senare inlägg om vad vi bestämt ska göras (jag och mina neurokirurger)

I onsdags kväll ställde jag mig och vek tvätt. Passade på när jag inte hade så ont.  Älskar Konmari - metoden. Så lätt att upprätthålla. 

Kommentera gärna: