Bästa in ear hörlurarna 

INGET SAMARBETE!

Hörlurar med sladd från Samsung

I det här inlägget är planen att jag ska jämföra de olika hörlurar som jag har fått prova. Först ut är de vita från Samsung som jag fick med det senaste köpet av mobil. Är inte alls nöjd med dem. De satt mer utanpå örat än i det. Dem har jag på bilden ovan. 
 

Däremot gillade jag de hörlurarna på bilden ovan. De sitter i örat och sitter stilla där, vilket känns tryggt. Har använt dem i flera år. De har bra ljud. Dessa kan jag varmt rekommendera för er som gillar In ers - hörlurar. Finns att köpa separat. Sök på: Hörlurar samsung galaxy S8, om ni vill köpa dessa. 
 

Dags för att prova något nytt

Jag blev sugen på att prova något nytt efter att jag fått prova Johnnys hörlurar. Satte mig för att leta på nätet. Hittade då Happy Plugs Air 1 Zen. Klickade hem dem. Är så nöjd med dem. Bra ljud och bra mikrofon. Helt klart varenda krona. Första gången som jag köper hem ett par trådlösa hörlurar. Inget jag ångrar! 
Gillar att det finns en knapp på båda hörlurarna, som kan justera volymen, svara på samtal m.m. Och att de inte kan byta plats, i fodralet. 

Ett minus är att jag inte kan gå någonstans utan att låta mobilen ligga kvar. Kan ta mig 3 - 4 meter ifrån den och täckningen dör. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln