Bästa ljudboksappen

När jag började lyssna på ljudböcker 2017, blev Storytel det självklara valet. Varför? Jo för att man kan lyssna på tusentals böcker till ett och samma pris i månaden. Bookbeat och Nextory har begränsat antal timmar i månaden, vilket jag inte gillar. Jag vill kunna njuta av varje bok utan att bli avbruten för att ha nått gränsen för antal timmar som ingår i abbonemanget. 

Vilken av dessa appar föredrar du? Berätta gärna i en kommentar nedan 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kristallina » Berätta en detalj - Malin Tuvesson:  ”Det går fortfarande trögt med mitt lyssnande av böcker. Innan jag somnar läser j..”

  • Kristallina » Omskrivning av manus:  ”Vad roligt att det flyter bra för dig nu. Kan inte ens föreställa mig hur svårt ..”

  • Kristallina » Bästa ljudboksappen:  ”Helt klart Storytel. Jag har haft den appen i väldigt många år och skulle inte e..”

  • Viktoria Sjöström » Omskrivning av manus:  ”Hoppas du hade en fin midsommar ! Skriver du något varje dag eller blir det när..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln