Omskrivning av manus

Sedan en tid tillbaka kände jag att jag inte gillade hur manuset till biografin är skrivet, när jag satt och redigerade det. Kikade då på texten i olika E-böcker och hur de var skrivna. Vad var det som gjorde deras böcker så intressant? Jag funderade på en detalj som skulle finnas med i inledningen på första kapitlet. När jag stod i duschen, så hittade jag den första inledande raden. Jag var tvungen att prova. Satte mig framför datorn. Öppnade ett nytt tomt dokument i Word. Orden bara rann ut ur fingrarna. Så har det också fortsatt. Det går så lätt att skriva nu. Jag är så glad och nöjd. Börjar varje skrivpass med att läsa igenom de sidor som jag skrev dagen före. 

Jerry B Jenkins delar med sig av sina erfarenheter som författare och hur han gör när han skriver sina böcker. Se klippet nedan: 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kristallina » Berätta en detalj - Malin Tuvesson:  ”Det går fortfarande trögt med mitt lyssnande av böcker. Innan jag somnar läser j..”

  • Kristallina » Omskrivning av manus:  ”Vad roligt att det flyter bra för dig nu. Kan inte ens föreställa mig hur svårt ..”

  • Kristallina » Bästa ljudboksappen:  ”Helt klart Storytel. Jag har haft den appen i väldigt många år och skulle inte e..”

  • Viktoria Sjöström » Omskrivning av manus:  ”Hoppas du hade en fin midsommar ! Skriver du något varje dag eller blir det när..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln