Bästa ljudboksappen för barn? 

Bildkälla: Google
Bildkälla: Google

INGET SAMARBETE!

Det finns ett urval av appar för barn. SF Kids ska ha ljudböcker för barn. Jag kör Storytel och har använt den appen när jag ska lyssna på en ljudbok för barn. Finns mycket att välja på där. Så mysigt att ligga ner och lyssna på någon ljudbok tillsammans. Astrid Lindgrens böcker finns inlästa där av Astrid själv. Jag gillar Storytel just för att de har obegränsat antal böcker för ett och samma pris om man väljer Unlimited. Det finns även Kids mode. De har också Storytel BasicStorytel Family och Storytel Family+ Läs mer om abonnemangen

De andra apparna (Bookbeat och Nextory) har begränsat antal tid som man får läsa/lyssna på varje månad. För mig är det viktigt att kunna nyttja tjänsten utan begränsningar. Kan varmt rekommendera Storytel. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kristallina » Berätta en detalj - Malin Tuvesson:  ”Det går fortfarande trögt med mitt lyssnande av böcker. Innan jag somnar läser j..”

  • Kristallina » Omskrivning av manus:  ”Vad roligt att det flyter bra för dig nu. Kan inte ens föreställa mig hur svårt ..”

  • Kristallina » Bästa ljudboksappen:  ”Helt klart Storytel. Jag har haft den appen i väldigt många år och skulle inte e..”

  • Viktoria Sjöström » Omskrivning av manus:  ”Hoppas du hade en fin midsommar ! Skriver du något varje dag eller blir det när..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln