Cliffhangers

Cliffhangers - vad är det och vad har man det till?

Cliffhangers använder vi författare för att öka spänningen hos läsaren och få den att vilja läsa vidare. Cliffhanger översätts till rysare på svenska. Jag har använt cliffhangers vid några tillfällen när jag vill öka spänningen hos läsarna. Avslutat ett kapitel mitt i en händelse när det händer något intressant. 
En del läsare av min senaste bok: "Micke och Miranda" har hört av sig och sagt att det är ett abrupt slut. Ett medvetet val från min sida. De vill gärna ha en fortsättning på boken. Det är ljuv musik i mina öron. Då har jag lyckats som författare. Jag skriver inte enbart för skrivandets skull. Det måste vara en bok som läsarna tycker om och som är svår att pausa. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kristallina » Berätta en detalj - Malin Tuvesson:  ”Det går fortfarande trögt med mitt lyssnande av böcker. Innan jag somnar läser j..”

  • Kristallina » Omskrivning av manus:  ”Vad roligt att det flyter bra för dig nu. Kan inte ens föreställa mig hur svårt ..”

  • Kristallina » Bästa ljudboksappen:  ”Helt klart Storytel. Jag har haft den appen i väldigt många år och skulle inte e..”

  • Viktoria Sjöström » Omskrivning av manus:  ”Hoppas du hade en fin midsommar ! Skriver du något varje dag eller blir det när..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln