43.000 steg och god mat

Hej på er!

Jag heter Cecilia Johansson. På den här bloggen får du följa med mig i min vardag där jag har bakat in både kost och träning.

Tänker att bloggen ska uppdateras 1 gång/ vecka. Varje söndag till att börja med.

Jag har alltid varit ganska aktiv sedan jag var liten. Har lekt mycket och rört på mig. Har försökt att hålla kvar det även som vuxen.
Har ridit sedan 7 års ålder.

Detta på inrådan av min barn neurolog. Det är ett bra sätt för att öva upp balans och motorik, samt styrkan i kroppen.
Kan berätta mer om det i ett annat inlägg.

Införskaffade mig min första träningsklocka 2017. Innan dess hade jag ingen koll på hur mycket eller lite som jag faktiskt rörde på mig. Underbar uppfinning!
När jag städade med klockan på mig för första gången, visade den att jag hade gått 2 km bara av att vara hemma. Innan dess räknade jag bara de längre promenaderna som min faktiska träning. Med klockan på armen insåg jag att alla steg som jag tagit i vardagen, räknas. Magi! Jag har den alltid på mig, utom när den laddas. Jag har en Fitbit Inspire HR (Inget samarbete)

Den här veckan som har varit, har jag gått 43.000 steg. Har varit hundvakt, åt min systers ena underbara vovve. Det har gjort att jag har gått en del i veckan. Vi (jag och pojkvännen) träffade en tjejkompis och åkte till en liten badplats, där vi grillade. Vi grillade fläskfile och åt en så god sallad till med två olika sorters melon i. Så gott!
Tog inga bilder på maten tyvärr.
Vädret under veckan som varit har ju inneburit att man har kunnat sitta ute.

Hon är en fena på att simma. Älskade skruttan!
På bilden nedan är jag ute och går i solen. Bäst att passa på.

Hörs igen på Söndag, hörrni!

Kram!

5 svar på ”43.000 steg och god mat

 1. Vädret är perfekt för en utflykt och grilla, fin vovve,är det en retriver?
  hur funkar träningsklockan? Räknar den steg eller ställer man in sina aktiviteter?

  • Ja, verkligen.
   Ja, en labrador. Hon är så fin.
   Träningsklockan räknar steg och man kan välja bland olika aktiviteter själv, 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *