Föreläsning och ansträngningsutlöst huvudvärk

Fredag. Det betyder att det är helg. Så skönt!

I början av veckan höll jag en föreläsning för blivande fritidsledare på folkhögskolan. Berättade lite om Fetalt alkoholsyndrom och Hydrocefalus. De visste inte vad en shunt är.
Bra att kunna berätta om det.

Har senaste veckan funderat på i vilka sammanhang jag får ont i huvudet. Vet att jag får det är pulshöjande aktiviteter. Det är inte alltid att det kommer direkt i samband med detta. Det kan komma några timmar eller kanske dagen efter en aktivitet.

Idag har jag också varit i farten och handlat mat och tvättat. Har ej fått huvudvärk i skrivande stund. Det har gått tre timmar sedan jag var och handlade. Passade på att köpa en påste Turkisk peppar. Tröttnade inte när jag låg inlagd. Hehe!

Önskar er en trevlig helg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *