Hitta glädjen i livet…

Ibland känns livet tungt och då är det lätt att glömma bort de tankar och känslor som ger en glädje i livet. Är personligen inne i en tung period just nu. Har tagit andra dosen vaccin mot Corona. Det har verkligen slagit så olika båda gångerna. Efter första dosen hade jag huvudvärk och allmän sjukdomskänsla. Nu denna gången är jag trött, sjukdomskänslan finns, men nu har jag feber. Kroppen är inte längre van vid att gå runt med feber. Så jag påverkas lättare av den. samt en ångest attack. Får hoppas att det snart lägger sig. Nu går vi över till dagens inlägg:

Satte mig ner med papper och penna. Skrev ner följande:
Hundarna, hästarna och katterna
– Skrivandet: Bloggande och Författarskapet.
– Att läsa en riktigt bra bok som får mig att skratta eller le.
– Att se lyckan och glädjen hos andra och deras framgångar.
– Att omge mig med människor som jag tycker om.
– En god natts sömn.
– Att äta mat som riktigt vattnar sig i munnen.

Tack Marie Kondo för att du delar med dig av dina underbara tips om att skapa glädje i livet. <3

2 svar på ”Hitta glädjen i livet…

 1. Tror det är viktigt också att se de små saker i livet som ger glädje. Kallar jag för vardagsglädje. En krukväxt som börjar blomma t.ex. – helt vanliga saker. Såg en igelkott igår… vardagsglädje! De glömmer man lätt.
  Ha det så gott det går. Hoppas biverkningarna efter vaccinationen klingar av. Ta hand om dig!

  • Ja, absolut! Det har du rätt i. Man måste se de små sakerna i vardagen också.

   Känner av biverkningar från vaccinet än. Men de lägger sig snart.

   Önskar dig en fin vecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *