Hur gick projekt sömnanalys?

Hej på er!

Nu är veckans sista blogginlägg skrivet och publicerat. Hur gick det med projekt sömnanalys?

Ska jag vara helt ärlig, så gick det inte så bra. I veckan ställde jag klockan på väckning. var så trött i bland att jag stängde av larmet och somnade om. Gick ju inte heller och lade mig samma tid varje kväll.

Fick inte mina 8 timmars sömn mer än en dag. Suck!

Nu i morse klev jag upp ur sängen utan problem. Fick bara sova sex och en halv timme. Hamnade ändå rätt i sömncykeln. Att det där med att man vaknar och är groggy under t.ex Drömfasen stämmer. Likaså att man är pigg när man vaknar mellan två sömncykler. Det stämmer också.

HAR DU PROVAT ATT GÖRA EN SÖMNANALYS? KOMMENTERA NEDAN

2 svar på ”Hur gick projekt sömnanalys?

  1. Det är så viktigt att man får tillräckligt med sömn. Har aldrig haft problem med att sova mina 7½ – 8 timmar. Inte ens när jag jobbade på natten i 15 år.

    • Det är bra. Jag sover någonstans däremellan också. Ibland får jag mina 8 timmar men dålig kvalité på sömnen av att jag vaknar eller något annat som stör den. Det där med att lägga sig samma tid varje kväll är av stor vikt. 😉 Det försöker jag göra. Inte helt lätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *