Planeringen i vardagen

Jag är en sådan person som älskar att ha allt uppstruturerat. När något avviker från det, pch jag har mycket som händer runt mig. Mycket jag ska göra och att jag ska hålla koll på vad andra ska göra, gör att det ibland blir svårt att hålla koll på planeringen. Julveckan hade jag bestämt med min sånglärare att vi skulle ses 11.00 på måndagen, då jag inte skulle ha annat planerat. Det visste jag. Kalendern var tom. Skrev in tiden.

11.45 kommer jag på att jag har missat något och att det var sången. Lyckades få en tid 13.30 istället. Det var inga problem.

Jag brukar ha lätt för att komma ihåg saker jag ska göra. Det blir kaos när jag ska komma ihåg en del för andra människor.
Är jag stressad, har jag lätt för att glömma olika saker.

2 svar på ”Planeringen i vardagen

  1. Jag gillar också vardagsrutiner och tider jag ska passa antecknar jag alltid. Nu får vi snart börja med en ny kalender. Gott Nytt År, Cecilia. Hoppas det blir ett bättre år för oss alla.

    • Ja, det är viktigt för att slippa ha allt i huvudet. När man har rutiner så går det utan någon större energi. Det är skönt. Gott nytt år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *