Redigering med trappstegsmodellen – del 3

Så kul det är att se manuset växa fram. Och känslan blir bättre och bättre för varje redigering. Jag har gjort misstaget att inte följa den dramaturgiska strukturen när jag skrev delar av manuset. Det får jag ta hand om nu.

Jobbar med strukturen av berättelsen. Del tre i redigeringen med trappstegsmodellen. En del scener behöver strykas, andra måste byta plats. Åtta kapitel måste jag skriva och lägga till. Lesson learned!

Har några veckor på mig att jobba med manuset, Jag borde hinna klart till deadline. Har satt min egen deadline – 31 mars. Håll tummarna!

Tog en skön promenad i solen igår! Så varmt har det inte varit på länge! Älskar kombinationen strålande sol och mycket snö som glittrar,

2 svar på ”Redigering med trappstegsmodellen – del 3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *