Vaknar med huvudvärk

I onsdags morse vaknade jag med SPRÄNGANDE huvudvärk. Hade så ont att jag knappt kunde röra mig. Hade svårt att faktisk få på mig kläder. Hade 15 på smärtskalan. Det händer väldigt sällan att jag har så ont. (Senaste gången var vid infektionen när dränet fanns på utsidan) Lyckades ändå få på mig kläder. Och få i mig frukost.
Jag har huvudvärk dagligen, men är glad för att det inte är så här smärtsamt varje dag. Trots det klarar jag fortfarande av att stå på benen.
Kroppen är väl så van vid den här smärtan nu, så att den inte är påverkad på det sättet som någon som får KRAFTIG huvudvärk från ingenstans som aldrig annars har det. Då blir kroppen påverkad av smärtan.

Igår var det exakt samma sak. Jag vet att trycket sjunker lite för snabbt när jag är i upprätt läge med kroppen men det har verkligen förvärrats senaste två – tre dagarna. Det som gör mig ledsen är att det påverkar mig i min vardag. Jag var ju inlagd för utredning för bara två veckor sedan. Ska jag behöva söka vård redan nu?

Kan uppdatera er om läget på måndag. Vill ju kunna vara kvar hemma fram tills dess att jag får tid för MR och Operation.

Har pysslat en del här hemma i den mån jag kunnat.

Fick hem nya små askar till mina pärlor. Så kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *